За повечето хора, Айфон е най-добрата опция. Новата версия на

...
 
За повечето хора, Айфон е най-добрата опция. Новата версия на
Коментари Харесай

Откъде да си поръчаме айфон? 

 

За множеството хора, Айфон е най-хубавата алтернатива. Новата версия на операционната система IOS е направена да бъде извънредно интуитивна и лесна за прилагане от хора във всяка възрастова група. Идва с огромен набор от към този момент конфигурирани приложения и начини, които ще ви оказват помощ за доста действия от всекидневието. Цветът също може да бъде значим за доста от потребителите. В уеб страниците и физическите магазини можете да откриете необятен избор в каталозите от модели айфон в най-различни цветове и покрития на задния панел, които да подхождат на вашите желания. По-старите модели идват със зарядно, адаптер към него и слушалки.

За какво да внимавате при поръчка?

Важно е да съобразите следните фактори:



размерите на екрана - Ще се побира ли в джоба ви безпроблемно или желаете да имате огромен екран, без значение от комфорта? С по-големия екран ще е по-приятно гледането на разнообразни неща и няма да има потребност от взиране. Размерът на самия екран и резолюцията са разнообразни неща, само че постоянно се бъркат. По предписание обаче екраните с по-изявена величина имат и по-висока резолюция, с цел да може да има повече пиксели на всеки инч. В това отношение айфоните постоянно са се справяли чудесно. Колкото повече пиксели на инч има, толкоз повече елементи могат да се изобразят. Снимките и мултимедията се виждат доста по-детайлно; камерата ще е от огромно значение за вас. Новите модели айфон имат две или три камери, всяка пригодена за друга обстановка. Камерата с обикновено приближение участва на всички модели, тя е с по-висока разграничителна дарба от останалите. Освен нея, има камера с телеобектив, който ви разрешава да приближите два пъти без загуба в качеството на фотографията, тъй като приближаването към този момент е оптично, а не цифрово. Съществуват и модели с широкоъгълна камера, която ви дава опцията да поберете към 120 градуса от зрителното ви поле. Това дава неповторими благоприятни условия за фотоси на пейзажи, които до в този момент не сте могли да поберете в една фотография. По-скъпите модели имат цялостния набор от тези камери, давайки ви цялата изобретателна независимост, от която се нуждаете, без да се сблъсквате с механически лимитации. Композирането на фотография е извънредно елементарно с тези камери. батерията ще придобива все по-голямо значение с времето, тъй като с всеки зареждащ цикъл пада общия потенциал с извънредно малко. Но след години приложимост това се натрупва и води до по-ниска продуктивност, бързо рухване на батерията и възможни проблеми със зареждането. Когато се сдобиете с Iphone с по-голям потенциал се застраховате за в бъдеще с батерия, която ще издържи повече и ще разреши да употребявате телефона за по-дълго през деня; хранилището е също фактор, който би трябвало да бъде взет поради деликатно. Спрямо това, с какво се занимавате и по какъв начин прекарвате свободното си време и дали обичате да снимате, ще има значение нужното количество памет. За елементарните консуматори 64 или 128 гигабайта ще бъдат изцяло задоволителни. Но за тези, които постоянно вършат фотоси и видеа, може и да не стигне. Има модели айфон с памет от 256, 512 гигабайта и даже 1 терабайт.

Откъде да си закупя айфон?

 

Има няколко разновидността за закупуване на айфон, всеки със своите преимущества и дефекти. Това тук са най-често срещаните способи:

от Apple Store – това са формалните търговски обекти на марката и оферират най-новите модели. Можете да купите както онлайн, по този начин и физически, непосредствено в магазина. Почти всеки магазин разполага със сервиз, помощ при първична конфигурация и поддръжка; от мобилен оператор – множеството оператори в България оферират закупуване на айфон на погашение или промяна на настоящия проект и услуги, дружно с телефона. Те също могат да ви дават услуги по поддръжка. Понякога обаче се случва телефонът да е заключен към този оператор и да няма алтернатива в бъдещето да бъде сменен; онлайн търговци на дребно – в доста уеб сайтове ще намерите разгласи за продажба на айфон. Повечето от тези търговци оферират бърза доставка и също проект за покупка на изплащане; независими търговци на дребно – те са почтено локални магазини за всевъзможен тип електроника и оферират Iphone. По този метод ще можете да се заговорите с търговеца, да го разпитате за всичко и да подкрепите дребния бизнес в региона.

След като обмислите тези варианти и отделите време, с цел да проучите деликатно пазара, може да намерите най-хубавото място за закупуване на определения модел на марката, отговарящ на нашите условия.

Заслужава ли си да поръчате втора употреба айфон?

При закупуването за айфон втора употреба би трябвало да бъдете деликатни за няколко неща. 

От първостепенно значение е да ревизирате дали има гаранция и дали е законна. Това демонстрира, че телефонът е закупен от оторизиран магазин и при възможна щета, разноските могат да бъдат поети от сервиза.

Продавачът също би трябвало да бъде тестван деликатно, с цел да избегнем измамите. Обикновено моделите втора употреба са добре непокътнати и можете да откриете огромен набор от разгласи с разнообразни модели и цветове в онлайн магазините. Бивайки втора употреба, цените са по-ниски от пазарната, само че това не ви стопира да ревизирате на каква цена се продава нов. По това можете да прецените в какво положение е. Почти постоянно, колкото по-запазен е, толкоз по-високо е ценовото изражение и противоположното – колкото по-използван е, толкоз по-евтин. Доставката се поема от продавача или от вас, според от договарянето.

 

Също по този начин, би трябвало да прочетете ревюта на модела, който сте си харесали, с цел да се убедите дали това би бил верния избор за вас и да сравните цените на разнообразни места, както за нов, по този начин и за втора ръка. При използваните апарати би трябвало да сте изцяло сигурни, че получавате устройство, което действа изцяло. В случай на проблем, гаранцията би покрила неизправностите и е значимо да намерим айфон, закупен с такава.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР